Ontdek PLUS

kirsten kruidenier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kirsten kruidenier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kirsten kruidenier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mmmmmmm ff denken,spelen met mn vriendinnetje manon bos en verder buiten op het plein spelen en schoolreisjes,en video kijken.

  mmmmmmm ff denken,spelen met mn vriendinnetje manon bos en verder buiten op het plein spelen en schoolreisjes,en video kijken.Toen ik op deze school zat heette de school Het ros beiaard en bij de opning hadden we een middeleeuwse dag.mijn moeder is ook nog juf geweest op deze school,zij heet Ike.

  A.H. Gerardschool, 1982

  de poppehoek,naar de trouwerij van jmijn kleuterjuf anja pouwe-klijn.

  de poppehoek,naar de trouwerij van jmijn kleuterjuf anja pouwe-klijn.spelen met mijn vriendinnetje carolijn. tevens ben ik op zoek naar haar. ik heb maar 1 jr.op menorah gezeten in mijn kleutertijd.we waren toen 5 jaar oud.ik ging verhuizen naar utrecht,en t contact verwaterde. carolijn woonde op de wijde omloop 4 in oosterhout,had een broertje ewout,haar vader was indertijd internist. ik hoop dat ik haar via deze site terug kan vinden.stuur me aub een mail als je denkt haar te kennen.

  De Regenboog Menorah, 1981