Ontdek PLUS

Kirsten Boers

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kirsten Boers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kirsten Boers heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja marianne ken ik nog wel! was inderdaad altijd reuze gezellig op de scooter! en gracia, koen suijkerland, peter en johnny, peta (vorig jaar nog gezien) vanessa femke noem maar op! taw altijd reuze gezellig!!***** me anders op kknboers(ad) *******(dot)co

  ja marianne ken ik nog wel! was inderdaad altijd reuze gezellig op de scooter! en gracia, koen suijkerland, peter en johnny, peta (vorig jaar nog gezien) vanessa femke noem maar op! taw altijd reuze gezellig!!***** me anders op kknboers(ad) *******(dot)com... lijkt me erg leuk!!! ik hoop dat jullie reageren

  Overvoorde, 1993

  Was altijd heel gezellig op haverkamp tot dat we inderdaad naar de begoniastaat gingen.

  Was altijd heel gezellig op haverkamp tot dat we inderdaad naar de begoniastaat gingen. ik zat bij diana, nathalie, bernice linda in de klas was ook een hele gezellige klas. met leraren zoals zoun voor commerciële vorming en spaans voor marketing.

  Tinbergen Handel L.M.O. / M..., 1997

  was een erg leuke school.

  was een erg leuke school. veel leuke herinneringen aan deze school. Ik heb bij juf marian, juf jeanette, inge/karin, en meester danny in de klas gezeten. Ik zou het erg leuk vinden om weer met mensen in contact te komen. Wat namen: ivo eimerman, mirella vna der burg laura wijninga, jessica...., vanessa van zeijl, brian......, ilse van rijn (zie ik wel eens) gracia van veen. ik ben benieuwd! Ik zag ook dat MEESTER DANNY en MEESTER WIL!!!geregistreerd staat! gaaf zeg! mn oude leraar van groep 8!!! musIcal Alles Kids!!! Meester danny...reunie! lijkt me erg leuk om DE LERAREN weer eens te zien hoe zou het zijn met ze?!?!? mijn email : kknboers(add)hetepost(punt) com... ik hoor jullie wel...lijkt me erg leuk!!!!

  Maria-School Montessori-School, 1987