Ontdek PLUS

Kin Lau

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kin Lau en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kin Lau heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam na de zomervakantie in groep 7 terecht bij meneer Rini van de Ven.

  Ik kwam na de zomervakantie in groep 7 terecht bij meneer Rini van de Ven. Het was heel erg wennen voor mij omdat op deze school heel andere kinderen waren dan op mijn oude school. Maar het is me dan toch gelukt. In groep 8 bij meneer Jos op de Beek. Daar heb ik ook heel veel van opgestoken. Mocht je dit lezen meneer Jos en mij nog herinneren. Mijn tempo is tegenwoordig een stuk hoger dan toen.

  St. Annaschool, 1985

  De leukste leraar vond ik toch wel meneer Huizinga.

  De leukste leraar vond ik toch wel meneer Huizinga. De klas wat mij het meest bijbleef was 2A2. Een leraar ziek,de andere kwam niet meer terug. In dat jaar heb ik ook veel goede mensen leren kennen, zoals Servie en Joost.

  gts, 1987

  Mijn eerste herinneringen van deze school was dat ik geen woord Nederlands sprak in de eerste klas.

  Mijn eerste herinneringen van deze school was dat ik geen woord Nederlands sprak in de eerste klas. In dat jaar heb ik merendeel zitten vervelen. Maar naar mate ik de taal beter beheerste, werd ik ook minder handelbaar. Ik denk dat meneer Koelewijn die ik in de derde klas had wel beamen. Voor mij was het de eerste school in Nederland en de meest speciale. Daar kreeg ik ook de eerste indrukken van het leven in Nederland. En dat verandering niet altijd slecht hoef uit te pakken.

  prinses Juliana lagere school, 1981