Kim Droog

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim Droog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kim Droog heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1 jaar SPH, daarna MWD Eindelijk studeren! Het was gaaf, een feestje! Hard werken en veel koffie drinken.

  1 jaar SPH, daarna MWD Eindelijk studeren! Het was gaaf, een feestje! Hard werken en veel koffie drinken. Marieke maakte dezelfde ommezwaai als ik deed en bleef vier jaar lang mijn studiegenote. Tineke Roodenburg staat me bij, heb supervisie van haar gehad, samen met Janneke Maas. Mooie inzichten en een behoorlijke dosis zelfvertrouwen waren daar het gevolg van. Veel geleerd, vooral volwassen worden!

  Hogeschool van Utrecht (FSAO), 1997

  Wat had ik een hekel aan deze school.

  Wat had ik een hekel aan deze school. Ik had vriendinnen en haalde goede cijfers. Echter de vervelende herinneringen voeren de boventoon. Gepest worden, anders zijn, jankend naar huis fietsen... Edith de Vries was een engeltje! Tamara, Miriam, José en een stel anderen vrolijkten het geheel wat op. Maar leuk was anders. Voor het eerst dronken geworden op het examenfeest. Zo'n rok loopt dan verdraaid lastig...

  Cals College, 1992

  Waanzinnig fijne tijd gehad op deze school.

  Waanzinnig fijne tijd gehad op deze school. Goede herinneringen aan mijn klasgenootjes, Sunita in het bijzonder. Vanwege verhuizing moest ik in groep 5 naar een andere basisschool. Pure ellende en na een jaar mocht in terug naar deze veilige haven en het was weer net zo vertrouwd. De brand was naar, de lessen op de Randdijk een beetje eng en de noodlokalen waren bijzonder. Spannend was het optreden in de Kom met het schoolorkest, fijn het volksdansen met en bij meester Busink en groep 8 met Hans Pors was een fantastische afsluiter!

  De Schakel, 1985