Ontdek PLUS

Kees van Rij

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Harderwijk

  Bekijk het volledige profiel van Kees van Rij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees van Rij heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  natuurlijk staan mij de sportactiviteiten nog goed bij.

  natuurlijk staan mij de sportactiviteiten nog goed bij. Toernooien, trainingen voor volleybal, basketbal, etc. Veel gelachen met Roel Solcer, Jantje Brouwer en later met Rene Stet. We waren geloof ik niet de braafsten in de klas. Hele goede herinneringen aan wiskunde leraar de Boer. De allerbeste docent ooit gehad. Kon vreselijk goed uitleggen maar je moet hem niet kwaad maken. Wat werd hij giftig op Roel Solcer toen die z`n huiswerk weer eens niet afhad! Zijn ogen rolden dan bijna z`n hoofd uit! Ik heb later nog gehospiteerd bij de gymleraren de Vries en Hoogewind toen ik op de calo in Arnhem studeerde. Nu werk ik zelf al weer 36 jaar in het onderwijs eerst als leraar lichamelijke opvoeding en later als leraar biologie.

  Prins Bernhard HBS, 1965

  Kamp, droppings en spooktocht naar Solsche Gat (Putten) Ik was leraar lichamelijke opvoeding en biologie op deze school van `76 tot `78 Ik heb voor de liefhebber nog een foto geplaatst.

  Kamp, droppings en spooktocht naar Solsche Gat (Putten) Ik was leraar lichamelijke opvoeding en biologie op deze school van `76 tot `78 Ik heb voor de liefhebber nog een foto geplaatst. Het betreft een groepsfoto gemaakt op het speelveld van de Peppelhoeve te Putten. Ik denk in 1977 of zo. Let ook even op dat eigenwijze gozertje op de voorgrond met zijn gepermanente krullenkop. Zou Mario Been nog zo eigenwijs doen als voetbaltrainer?

  Chr. mavo Juliana, 1976

  Ik kom veel bekende namen tegen.

  Ik kom veel bekende namen tegen... Ook herinner ik mij die enge schooltandarts in het kamertje van de Kool, met de eeuwig breed-glimlachende assistente. De moderne tandartsbus was later even eng trouwens.. De (letterlijke) slaande ruzie met ene Pieter Kappen tijdens gymles.. die goede onderwijzer van der Harst..bijles `s morgens om naar de hbs te mogen...het is nog gelukt ook.

  Pieter Vermeulenschool, 1960