Ontdek PLUS

Kees Drullman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Drullman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Drullman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden als leerling (voor ruim een jaar) op deze school gezeten.

  Lang geleden als leerling (voor ruim een jaar) op deze school gezeten. Ben nu bezig met een 'comeback' als inval-docent voor Elektronica-vakken (theorie + prakticum). Ik zie het als een uitdaging en vind het leuk om te doen.

  HTS-A, 2004

  Op deze school heb ik maar liefst 20 jaar lesgegeven.

  Op deze school heb ik maar liefst 20 jaar lesgegeven. Een fantastische periode, vooral de eerste 15 jaren. Helaas werd het na diverse fusies een stuk minder, de laatste 5 jaren. In juli 2004 zijn we uiteindelijk verhuisd uit het vertrouwde ETS-gebouw. Leuk dat er op deze site veel oud-leerlingen staan die ik ken! Kan ik nog eens nalezen (en soms ook zien) wat er van jullie geworden is. Gegroet allemaal !

  Electrotechnische School (E..., 1984

  In de 4e klas kreeg ik les van 'Pa van Huis'.

  In de 4e klas kreeg ik les van 'Pa van Huis'. Hij had altijd een transistor-radiootje bij zich om ons het nieuws te laten horen. In de 5e klas mevrouw Kroon (aardig) en in de 6e klas meneer Sonneveld (niet altijd even aardig). Zijn witte kever stond eens met vier lege banden naast de school...

  Wethouder Westerveldschool, 1963