Ontdek PLUS

Kaar Keuze

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kaar Keuze en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kaar Keuze heeft 8 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dhr.

  Dhr. Smith heeft een paar jaar geprobeerd mij natuurkunde bij te brengen. Niet om hem maar om het vak, kon ik het met een 3 (een 1 mocht blijkbaar niet op het rapport!) laten vallen. Ik zie hier steeds meer namen verschijnen :-) Kan ook niet anders als je 2 x bent blijven zitten *LOL* Leuk al die namen weer es te zien! (Deze school staat dus onder meedere namen vermeld.)

  Scholengemeenschap Loeveste..., 1979

  De reünie was TOP! Gelachen met oud-bekenden, gepraat met onbekenden, onwijs leuk! Wel jammer dat de PWS er niet meer was.

  De reünie was TOP! Gelachen met oud-bekenden, gepraat met onbekenden, onwijs leuk! Wel jammer dat de PWS er niet meer was. Jean-Paul, wat jammer dat je je een week na de reunie aanmeldde. Wie weet doe we het met klas 6 ergens in maart 2004 nog eens dunnetjes over, maar dan met meer klasgenoten!

  Prinses Wilhelmina school, 1977

  Ik heb er 6 heerlijke jaren gehad! Zou ze morgen zo weer over doen.

  Ik heb er 6 heerlijke jaren gehad! Zou ze morgen zo weer over doen. Wie herinnerd zich de zgn. Klasseboeken? Daar werd echt alles ingeschreven en als je daar de 'baas' over was, maakte je jezelf er niet altijd populair mee. Wat hebben sommige leerkachten er lang lesgegeven en sommige karaktertrekjes van hun zijn/waren niet veranderd :-) Vraag was wie de concierge toen was: Smits (Smitje)

  Morgenstond Mavo Mulo, 1979