Karin Grent-Huijser

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Grent-Huijser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Grent-Huijser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De allerleukste school waar ik ooit op gezeten heb, vooral het oude gebouw.

  De allerleukste school waar ik ooit op gezeten heb, vooral het oude gebouw..het laatste jaar zaten we in het nieuwe gebouw en daar hadden we allemaal nogal moeite mee. Heel veel fijne herrinneringen aan. Veel plezier met elkaar en heel veel ontdekt! Ging veel om met Sylvia Stam en Stef Groot, Caby Klos, Diana, Tamara Kesselaar....Caby zie ik nog steeds regelmatig, we zijn nog steeds bevriend. Nog jaren gewerkt als activiteitenbegeleider en nu bij een bank. Veel gelachen op kamp in Schoorl en met veel plezier mijn stage gelopen. Drama vond ik echt een drama en voor de rest heb ik alleen maar goede herrinneringen aan deze school maar dan ook echt aan alles! Ben ook op Hyves te vinden.

  't Middelhof MDGO Actviteit..., 1991

  Een super tijd gehad op deze school, veel saamhorigheid.

  Een super tijd gehad op deze school, veel saamhorigheid. Gezelligheid, leuke mensen. Leuke "klassen"/school avonden en naar Texel! Fraude met de veldlopen en vreselijke lessen van Colthof!!!Havinga,en Jobse waren toch wel favoriet! Waar is de rest van mijn oude schoolgenoten en wat doen jullie tegenwoordig? ************************

  Land- en Tuinbouwschool Noo..., 1987