Ontdek PLUS

Karin Duijvelshoff

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Karin Duijvelshoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Duijvelshoff heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het begin was het een leuke school, met hoofdmeester Snoek, later kwam er een nieuwe directrice juffrouw Boom (of Boon?)en werd het beleid zeer streng christelijk.

  In het begin was het een leuke school, met hoofdmeester Snoek, later kwam er een nieuwe directrice juffrouw Boom (of Boon?)en werd het beleid zeer streng christelijk. Ik ben de laatste 2 jaar ook niet met plezier naar school gegaan. Als vriendinnen kan ik mij herinneren Linda Vyent, Yvonne Borggreve en Jolanda Bosch. De laatste twee gingen ook mee naar de Mavo Zuid school.

  Dr. J. Woltjerschool, 1964

  Mijn vriendinnen Nienke de Roos, Kanang Sangkala, Jolanda Bosch, Henriette de Boer.

  Mijn vriendinnen Nienke de Roos, Kanang Sangkala, Jolanda Bosch, Henriette de Boer. Lekker tussen de middag een wit brood kopen (Americaan) bij de bakker en in een van de portieken opeten, of stiekum naar de kroeg pilsjes drinken En inderdaad de reis naar Londen, logeren in dat krakkemikkige hotel met als hoogtepunt van de reis de Rocky Horror Show. Wat waren de leraren geschokt toen ze foto's buiten zagen, maar ze vonden de show achteraf fantastisch !

  Mavo zuid (voorheen ULO Zuid), 1972