Ontdek PLUS

Karin Bronwasser

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Bronwasser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Bronwasser heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben halverwege de tweede klas op deze school gekomen en heb verder nog de derde klas gedaan.

  Ik ben halverwege de tweede klas op deze school gekomen en heb verder nog de derde klas gedaan. Daarna kwam Open Vensters in onze wijk gereed en ben ik daar op school geweest. Ik kan mij juf Nijsten nog herinneren van de derde klas en veel namen van kinderen die ook naar Open Vensters zijn gegaan.

  ds. J.D. de Stoppelaarschool, 1967

  NM-20 T&L: Eerst Dijkgraaf 8b, daarna Droevendaal 107 (Buckingham Palace) De overgang van middelbare school naar de vrijheid van het studentenleven was groot.

  NM-20 T&L: Eerst Dijkgraaf 8b, daarna Droevendaal 107 (Buckingham Palace) De overgang van middelbare school naar de vrijheid van het studentenleven was groot. Maar de studie was leuk. Verder werken in de kantine van de Bongerd en volleybal bij WAHO! Herinneringen vooral aan de lange werknachten vlak voordat je een T&L-opdracht moest inleveren en dan om 3 uur 's nachts nog even koffiedrinken met elkaar. Net op de valreep afgestudeerd en nu zelfstandig website-ontwerper en adviseur

  Wageningen Universiteit, 1979

  Mijn favoriete herinnering is toch het contact met meester Aat Sliedrecht en het toneelstuk dat we hebben gemaakt.

  Mijn favoriete herinnering is toch het contact met meester Aat Sliedrecht en het toneelstuk dat we hebben gemaakt. Ook het jaar dat ik halverwege bij van Vonderen kwam. Klasgenoten: Margriet de Jong (waar we 5 jaar geleden helaas afscheid van moeten hebben nemen), Ingrid Memelink, Jan van Dorp, Han Nijs, Martin Bras, Irene vd Bent en nog veel meer.

  Open Vensters 't Kompas, 1968