Ontdek PLUS

Karin Bakker

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karin Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karin Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen de laatste 3 klassen gedaan op deze school.

  Ik heb alleen de laatste 3 klassen gedaan op deze school. Veel namen ken ik nog en af en toe kom ik ook nog wel een bekende uit die tijd tegen. Zat de laatste 2 jaren bij Meester Donker (altijd op de scooter). Ik zal eens wat foto's uit ddie tijd opzoeken. Louise Wolders, Anastasia Leeuwangh, Roenie Vendrig, Henriette Huisman, Louis du Moulin, enz. enz.

  burgemeester jacobschool, 1963

  Ik kwam mijzelf tegen op de foto van John Wijnstekers.

  Ik kwam mijzelf tegen op de foto van John Wijnstekers. Namen als Rick Grandia en Beppie Vogel kan ik me nog goed herinneren. Ik zag nog meer bekenden, zoals Willy Schmidt en Willy Knegtmans. Ik heb alleen de eerste 3 klassen van deze school bezohct dus het is waarschijnlijk de derde klas in 1961/1962.

  hj van wijlenschool, 1960

  Leuk om hier bekende namen (Samson, du Moulin, Hueting, van Alphen, Verhorst) tegen te komen.

  Leuk om hier bekende namen (Samson, du Moulin, Hueting, van Alphen, Verhorst) tegen te komen. Enkele personen kom ik nog wel eens tegen.

  Mathenesser HBS, 1966