Ontdek PLUS

Karel Sigmond

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Karel Sigmond en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Karel Sigmond heeft 15 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf de lagere school aan de Hyacintstraat naar de determineerschool.

  Vanaf de lagere school aan de Hyacintstraat naar de determineerschool. Was iets nieuws, een soort schakelklas voor twijfel gevallen. Duurde maar 1 jaar en daarna mocht je de eerste klas van de mulo overslaan.

  Determineerschool, 1960

  Ik kan me alleen herinneren, dat in de hoek van de klas een grote kolenkachel stond waar achter je moest staan als je straf had.

  Ik kan me alleen herinneren, dat in de hoek van de klas een grote kolenkachel stond waar achter je moest staan als je straf had. Ik heb daar dan ook veel minuten door moeten brengen van de juf. In 1953 zijn mijn ouders verhuisd waardoor ik gelukkig op een andere school ben geplaatst.

  van Hoornbeekschool, 1952

  Tot aan de verhuizing naar de Leyweg in dit oude complex gezeten met de lekkende kantine.

  Tot aan de verhuizing naar de Leyweg in dit oude complex gezeten met de lekkende kantine. Om te sporten vaak naar andere locaties moeten lopen om dan les te krijgen van een (ook al oude) sportleraar. (ben z'n naam kwijt). Dus met mooi weer vaak doorgelopen naar de boulevard. Ook veel het plein moeten vegen, ik weet niet meer waarom........

  Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1966