Kai-Yu Wai

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kai-Yu Wai en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kai-Yu Wai heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me nog goed herinneren hoe ik altijd het slechtste was van alle leerlingen frans in 5 en 6 vwo.

  Ik kan me nog goed herinneren hoe ik altijd het slechtste was van alle leerlingen frans in 5 en 6 vwo. Ooit had ik mijzelf ontstegen door een 7 te halen (waar de rest overigens een 9 of 10 voor had). Zelden ben ik zo blij geweest in mijn schoolcarriere :p

  Het Da Vinci College, 1993

  Mijnheer Jos Schopmeijer en Hans Moltthoff (spelling.

  Mijnheer Jos Schopmeijer en Hans Moltthoff (spelling..?) ben ik nooit vergeten. En dan de lieftallige dames, de "Three A's", zeer leuke herinneringen allemaal :) Wat me ook altijd is bijgebleven is het feit dat de dames altijd beter waren met trefbal..

  J.F. Kennedy School, 1988

  Destijds heette de school nog de John F Kennedy school.

  Destijds heette de school nog de John F Kennedy school.... Mijnheer Jos Schopmeijer en Hans Moltthoff (spelling..?) ben ik nooit vergeten. En dan de lieftallige dames, de "Three A's", zeer leuke herinneringen allemaal :) Wat me ook altijd is bijgebleven is het feit dat de dames altijd beter waren met trefbal.. mja :p

  't Prisma, 1988