Ontdek PLUS

Juliette Vries

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Juliette Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Juliette Vries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding voor masseuse.

  Opleiding voor masseuse. Het was spannend. Veel thuis studeren en met andere leerlingen af en toe massage technieken uitproberen. Genoot van de lessen zowel praktisch als theoretisch. Veel geleerd in een korte tijd. Nog vorig jaar in Maart een dagje "bij gewerkt". Leuk om te doen. Herinner me gezichten maar geen namen nu zo gauw.

  instituut leffelaar, 1989

  Herriner me de hond van de concierge, een konnings poedel.

  Herriner me de hond van de concierge, een konnings poedel. Ik was als de dood voor die hond. Was een heel lief beest en heel vriendelijk. Op een dag op weg naar school kreeg ik een uiting van affectie; al staande op z'n achter poten begon hij m'n gezicht af te likken. M'n broer (Richard) lag in een deuk en ik stond te grienen. Was vriendin met Louise Stiphout en een meisje genaamd Dorien. Herriner me een meisje Doris, die we vaak Dorus noemden.

  Kleuterschool De Meerkoet, 1962

  De hond van de concierge (konings poedel) die heel sociaal was en ieder kind in de nabije omgeving een grote slobber over het gezicht gaf.

  De hond van de concierge (konings poedel) die heel sociaal was en ieder kind in de nabije omgeving een grote slobber over het gezicht gaf. Ik was als de dood voor die hond. Hij was net zo groot als ik wanneer hij op z'n achterpoten stond.

  Burgemeester De Vlugtschool, 1963