Ontdek PLUS

Judith van der Kroft

Deze persoon is overleden

  Bekijk het volledige profiel van Judith van der Kroft en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Judith van der Kroft heeft 27 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat maar 1 jaar op de huishoudschool,die dus gevestigd was op de Polderweg.

  Ik zat maar 1 jaar op de huishoudschool,die dus gevestigd was op de Polderweg. Mijn herinderingen waren,koken vond ik heel leuk,nog steeds trouwens. Verder had ik een hekel aan strijken(nog steeds)en weet ik nog wel dat je absoluut geen lange broek mocht dragen in de klas. Ik mocht het wel,want was erg bevattelijk voor blaasontsteking (nierbek ontsteking)dus onder mijn rok een lange broek. Weet mij nog goed te herinderen mijnheer van Dam,een bijzondere aardige man,hij had een engelen geduld. Ik weet nog een paar namen van een aantal meisjes o.a. Suze Bosch,Sya,Ellen,Joke Roest,en een zekere Els. Ach ja het is alweer zo vreselijk lang geleden,ik weet niet eens of die school er nog staat.

  1e gemeentelijke huishoudsc..., 1964

  Ik vond het altijd leuk als wij gym kregen,en dan deden wij heel vaak slagbal met rondjes of als wij binnen gym kregen dan waren de ringen ook favoriet,lekker zwaaien en allerlei kunstjes doen.

  Ik vond het altijd leuk als wij gym kregen,en dan deden wij heel vaak slagbal met rondjes of als wij binnen gym kregen dan waren de ringen ook favoriet,lekker zwaaien en allerlei kunstjes doen.

  Oranje Vrijstaatschool, 1956