Ontdek PLUS

Judith Oosten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Judith Oosten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Judith Oosten heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier de vervolgopleiding voor Spoedeisende Hulp Verpleegkundige gedaan.

  Hier de vervolgopleiding voor Spoedeisende Hulp Verpleegkundige gedaan. Daar stond ik dan 's morgens op het station met mijn mede-student en collega met een kop koffie te wachten op de trein van 06.59 uur naar Rotterdam. Gelukkig is dat achter de rug.

  Erasmus MC, 2002

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten (t/m 1974)i.

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten (t/m 1974)i.v.m. verhuizing. Ik herinner mij nog mijn vriendinnetje Carolina en mijn vriendje Freddy Kok. Juf Kamminga-Postma in klas 1, juf Hoekstra en juf Coosje. Bij juf Hoekstra tijdens de gymles nog de brug met ongelijke leggers op mijn teen gehad. Ze schrok hier erg van. Heeft er zelfs nog een gedichtje over geschreven in mijn poëzie-album. Van juf Coosje herinner ik mij nog dat we een keer zijn uitgenodigd om bij haar thuis pannekoeken of poffertjes te eten, maar eigenlijk vond ik haar helemaal geen leuke juf.

  J.H Nieuwwold School, 1972

  Deze school was een fabriek in vergelijking met de school waar ik vanaf kwam.

  Deze school was een fabriek in vergelijking met de school waar ik vanaf kwam. Ik moest erg wennen aan de mentaliteit van de meeste van mijn klasgenoten. Ze vonden mij waarschijnlijk maar een vreemde troela uit het noorden, ik vond de meesten veel te ouwelijk. Ik weet nog een paar namen van docenten. Wielkens, aardrijkskunde. Omdat ik altijd zat te kletsen zelfs voor 2 weken uit zijn les geschorst. Kraaijeveld, biologie. Heel vaak thee gedronken tijdens de lessen. Tjarko de Boer, scheikunde. Hij gaf leuk les, maar ik snapte niets meer van al die formules. Daarom overgeschakeld op muziek. James Dunker, muziek. Altijd leuk die lessen. Heeft me zelfs tijdens het mondeling examen nog met gebaren een antwoord voorgezegd. Die andere docent had gelukkig niets in de gaten. Verder nog een docent waarvan ik de naam niet meer weet die zich altijd opmaakte en leren broeken droeg.

  Hermann Wesselink College, 1982