Ontdek PLUS

Rob Boon

Kent 0 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Boon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Boon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De laatste maanden van het schooljaar doorgebracht als invalleerkracht in de zesde klas (A of B).

  De laatste maanden van het schooljaar doorgebracht als invalleerkracht in de zesde klas (A of B). Musical (die al goed in de koppies zat) en schoolreis naar Hellendoorn kan ik mij nog goed herinneren. Vond laatst het liedje van de afscheidsavond weer over m'n motorfiets en m'n vriendin. De vriendin is nog steeds dezelfde, de motor is alleen maar zwaarder geworden. Eind jaren tachtig (volkomen onverwacht) nog eens uitgenodigd voor een reunie. Verder een leuke tijd gehad met deze razend enthousiaste groep

  Basisschool de ark, 1983

  Begin 1981 begonnen als invalleerkracht om de periode tussen het vertrek van het toenmalige hoofd en de komst van Willy Engel in de vijfde klas op te vullen.

  Begin 1981 begonnen als invalleerkracht om de periode tussen het vertrek van het toenmalige hoofd en de komst van Willy Engel in de vijfde klas op te vullen. Drukke groep, maar reuze enthousiast en mijn gitaar deed wonderen. Heb toen zes weken dagelijks gewerkt en werd beloond met een leuke afscheidsdag, waarna ik kon vertellen terug te komen als taakverlichter voor Willy.

  RK St. Cassianusschool, 1981

  Eén jaar leerkracht geweest (in klas vier, 14 jongens en 14 meisjes).

  Eén jaar leerkracht geweest (in klas vier, 14 jongens en 14 meisjes). De ene dag zat ik nog in militaire dienst en de volgende dag stond ik voor de klas. De baan was voor één schooljaar zonder enige kans op verlenging.

  St. Gerardus, 1979