Ontdek PLUS

Joyce Kaslander

Kent 12 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Kaslander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce Kaslander heeft 2 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De flarden die ik me van deze tijd nog kan herinneren zijn: Anneke Tanneke Tover Heks speelde altijd met spinnen in de bosjes.

  De flarden die ik me van deze tijd nog kan herinneren zijn: Anneke Tanneke Tover Heks speelde altijd met spinnen in de bosjes. Heb daar Arjan Dompeling nog een gat in zijn hoofd gegooid, ben daarna door juf Kamp met mijn kop onder de koude kraan gezet. Onweer kijken door de grote ramen van het speellokaal.

  Kleuterschool 'de Bijenkorf', 1975

  Leuke school, met de onvergetelijke :-( leraren: Dhr.

  Leuke school, met de onvergetelijke :-( leraren: Dhr. van Smeden, Dhr. v.d. Drift en de lieve mevr. (van) Beest. Van klasgenoten herinner ik me niet veel namen meer. De volgende zijn me nog bijgebleven: NANDA DE REIJKE (hee leuk dat je je ook hebt aangemeld), Chantal, Maxim Rettich, Martijn, Marco Lubbers, Simone, Jeffrey, Ivonne Fokker, Wendy, Claudia en Geert Elsinga. Misschien herkennen jullie iets op de foto's.

  OCA (Ondernemerscollege), 1987

  Als Appolonia Six op de video voor lustrumfeest met Daphne Eijs en Nanine Slaap.

  Als Appolonia Six op de video voor lustrumfeest met Daphne Eijs en Nanine Slaap. Zou de band nog ergens opgeslagen liggen ??? Het 0ste uur wiskunde bij Meneer Sprey. Namen die ik me nog kan herinneren, Daphne Eijs, Nanine Slaap, Arjen Ketel, Dusty de Kock, Brenda v.d. Stoel en Daantje Dekker.

  Het Hervormd Lyceum West, 1985