Ontdek PLUS

Joyce Bogaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joyce Bogaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joyce Bogaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben in 1994 afgestudeerd in de richting Tekstwetenschap, met als begeleider professor Leo Noordman.

  Ik ben in 1994 afgestudeerd in de richting Tekstwetenschap, met als begeleider professor Leo Noordman. Leuke tijd gehad met Marisa, Annemiek, Saskia, Karin en Brigitte. Met Brigitte heb ik nog regelmatig contact, naar de rest ben ik hartstikke benieuwd!

  Universiteit Brabant, 1989

  De kleine klas bij Grieks/Latijn, met o.

  De kleine klas bij Grieks/Latijn, met o.a. Pieter, Anne-Marie, Tessa, Reginic, Annemarie, etc. was toch wel errug gezellig! Sowieso, de hele tijd op het JRL was erg leuk, relaxte school, veel vrijheid en natuurlijk het uitgaansleven ontdekken, voornamelijk met Esther, Anne-Marie, Judith, Hanneke en Mireille. Met hun ben ik na het eindexamen nog naar Tunesie op vakantie geweest. Met Hanneke Janssen, Reginic Boons, Pieter van der Luit en Denise Bakker heb ik nog steeds regelmatig contact.

  Jacob Roelandslyceum, 1983

  Met toen al mijn beste vriendin Carol den Otter heb ik nog steeds regelmatig contact, net als met Astrid de Koning.

  Met toen al mijn beste vriendin Carol den Otter heb ik nog steeds regelmatig contact, net als met Astrid de Koning. De beste herinneringen als het gaat om lesgeven heb ik aan kleuterjuffrouw Riet, Jack Vlassak en Norbert Klok. De laatste was streng, doch rechtvaardig, en Jack Vlassak had het omgaan met kinderen helemaal in de vingers. Als iemand toevallig dit stukje leest en Erna Strik is, of Erna Strik nog kent, zou hij of zij dan even kunnen mailen naar josjoyce at heetpost punt c o m (dat heetpost moet je even in het Engels vertalen)? Erna was destijds mijn kleuterschoolvriendinnetje, maar toen ze met haar ouders naar Sint-Oedenrode verhuisde, raakten we elkaar kwijt. Ik ben heel benieuwd hoe het met haar gaat!

  De Beemden, 1977