Jose(marie-jose) Theunissen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jose(marie-jose) Theunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jose(marie-jose) Theunissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben daar begonnen in de 2e klas samen met Marjo Handels.

  Ik ben daar begonnen in de 2e klas samen met Marjo Handels. Klasgenootjes die ik me nog kan herinneren zijn: Paula Knobben, Steffie Lasia, Sabine Nelissen, Jose en Marlies Debets de tweeling. Mijn lievelingsles was tekenen van dhr. de Vries. De kookles vond ik afschuwelijk. Kerriesoep maken van poeder, boter en water. En dan ook nog zelf opeten ook. Trauma aan overgehouden! Verder was het een geweldige school. Leuke leraren en leerlingen. Ik heb er 3 geweldige jaren gehad.

  Huishoudschool Terwinselen, 1974

  Afschuwelijke school.

  Afschuwelijke school. 1 jaar uitgezeten!!!!!!! Klassenleraar was dhr. Nijdam tevens mijn fransleraar. Als hij kwaad was, werd zijn hoofd zo rood als zijn haren.

  heilige geest, 1973

  In de 1e klas had ik juffrouw Bonten.

  In de 1e klas had ik juffrouw Bonten. In 2e klas had ik juffrouw Jongmans. In de 3e juffrouw Sijstermans. In de 4e had ik meester Schlijper. In de 5e meester Janssen. In de 6e meester schroeder. Mijn grote vriendin was Evelien Vischer. Heb altijd graag op deze school gezeten.

  de zon, 1967