Ontdek PLUS

José Haas

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van José Haas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  José Haas heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  veel weet ik niet meer, alleen dat ik een keer te laat kwam en niet binnen werd gelaten.

  veel weet ik niet meer, alleen dat ik een keer te laat kwam en niet binnen werd gelaten. Ome Joop die vriendelijke gezette politie-agent die ons hielp bij het oversteken bij de knipperbollen. En de gekleurde bal of ketting die je aan de wc-deur moest hangen om te laten zien dat het toilet bezet was. Naar het park met de hele klas. Valt toch wel mee wat ik nog weet. De klassen boven gingen apart buiten spelen en dan mocht je niet in de klas beneden kijken. Dat deed ik natuurlijk toch. Namen van andere kinderen uit mijn klas weet ik niet meer zo goed.

  Catharina Kleuterschool, 1958

  Mede door A3aan een leuke tijd gehad en veel geleerd.

  Mede door A3aan een leuke tijd gehad en veel geleerd. Daarna diverse baantjes met nu een vaste aanstelling bij RWS, na een paar jaar als uitzendkracht/inhuur.

  Centrum Vakopleiding Zakeli..., 1999

  meester Hopstaken en juffrouw Peters vond ik de aardigste.

  meester Hopstaken en juffrouw Peters vond ik de aardigste. Meester Biere vond ik minder leuk. Koffie zetten voor 'juf' Peters. De handwerklessen. De godsdienstlessen door de kapelaan. 1x ben ik de klas uitgestuurd omdat ik vroeg naar de herkomst van de vrouw van Kaïn. En dan de verplichte biecht op vrijdag. Hoevaak weet ik niet maar wel vaak. Namen die ik me kan herinneren:o.a. Cathy Tromp,?? v.d. Peet, Hedwig Braakhuis, Jan Rooswinkel??, de gebroeders Frank en Willie van Iersel, Frans of Hans Steentjes, Trudy Beers, Willy de Rop, Annemieke Nagtegeller, Harry Froeling, Cor de Looze (enfant terrible die goed kon wielrennen)Ruud van Twuyver, Corrie van Breukelen??, Ria Kauling, Paul Bakker

  R.K. Pius X school, 1961