Ontdek PLUS

Joost Weijters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joost Weijters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joost Weijters heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk toch wel het een en ander.

  Eigenlijk toch wel het een en ander. Zoals ik bij de schoolkrant heb gezeten, samen met Cees Eijkhout en Jan van den Broek. Geinig was het in ieder geval wel dat het budget voor deze schoolkrant ook gebruikt kon worden voor de frites en het bier, die nodig waren voor het tot stand brengen van deze krant. Alleen ooit een probleem gehad toen we een editie gemaakt hadden met hierin alleen maar grappen en grollen. Klasgenoten? o.a. Frank Brands, Pim van den Broek, Jan van den Broek, Cor van Aalst, Peter "sinterklaas" van Beurden, Fons van Bladel, Peter van Loon. Mijn grote poster van Clint Eastwood hing in onze klas, die op het einde van het schooljaar plots verdwenen was. Leraren/ leraressen: Annie van Raak, andere lerares Nederlands die mij nog een oor aangenaaid heeft bij het mondeling examen, Janssen, Nico van den Braak (helaas jaren geleden overleden), Maas, Peter "euh, euh" van den Boom en nog meer als ik harder nadenk. Contact opnemen kan via *********** Zou het leuk vinden oud klasgenoten te ontmoeten en een reunie te kunnen samenstellen.

  M.E.A.O., 1971

  Regelmatig in conflict geweest met directeur Van den Boom (o.

  Regelmatig in conflict geweest met directeur Van den Boom (o.a. vanwege het roken op het schoolplein). Is later beter gegaan, omdat ik samen met o.a. Bert Batenburg zorgde dat de fietsenkelder niet onder water kwam staan. Heerlijke zorgeloze periode; alles kon en mocht (leek het soms op)

  Petrus Canisius ULO, 1967