Joop Dommelen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joop Dommelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joop Dommelen heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke schooltijd daar gehad, naarmate ik ouder word komen er meer herinneringen, zoals aan de heer Van 't Veer - de hoofdmeester en aan het schoolplein waar ik vaak met Hans van Eden en Jopie Egberts speelde tot de bel ging.

  Leuke schooltijd daar gehad, naarmate ik ouder word komen er meer herinneringen, zoals aan de heer Van 't Veer - de hoofdmeester en aan het schoolplein waar ik vaak met Hans van Eden en Jopie Egberts speelde tot de bel ging. Dan moest de hele klas eerst met z'n tweeen naast elkaar en achter elkaar gaan staan voor we naar binnen mochten. En Gilles Arkenbout (waar zou die toch gebleven zijn? INMIDDELS TERUGGEVONDEN VIA SCHOOLBANK) verder Joop Guijt, Erna van Putten en Carla Smit (OOK via de SCHOOLBANK mee in contact gekomen)... De hoge sombere schoolgangen herinner ik me ook nog goed.

  Ir. Lelyschool - Lagere School, 1953

  Aan de Vlietschool heb ik veel leuke herinneringen: smeden en lassen en werken met oa.

  Aan de Vlietschool heb ik veel leuke herinneringen: smeden en lassen en werken met oa. draaibanken was prachtig! Na een 'brugjaar' werd ik opgeleid voor het diploma Machine Bankwerken. Sommige klasgenoten (in 2M6 en 3M2) herinner ik mij nog goed: zoals Roy Dokter, Ronald Visbeen en Eddy Donkersloot, veel anderen vooral van gezicht. Ook de leraren Rotteveel, De Lange, Van Dam en Burgers staan messcherp en zeer positief in mijn herinnering, zij waren goed voor mijn vorming als puber. Na de opleiding heb ik kort bij de Gasfabriek in DH gewerkt maar stapte in 1965 over op verkoop bij een IJzerwaren Vakhandel. Vanaf 1984 heb ik, tot aan m'n pensioen in februari 2012, voor DORMA GmbH vooral architecten en aannemers geadviseerd op het gebied van Hang- & Sluitwerk en Automatische deuren.

  Technische school, 1960