Ontdek PLUS

Jolanda van Hintum

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda van Hintum en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda van Hintum heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stiekum zwartwit kopen bij de drogist.

  Stiekum zwartwit kopen bij de drogist. Knikkertijd, elastieken en slagbal op het schoolplein. De eindmusicals in klas 5, Disco in Doedorp (Sjaak als agent en met een kinderwagen?) en De Spettershow in klas 6. Favoriete leraar en leraressen? Meneer van Olden (4e en 6e klas èn de blokfluit-lessen!), Juf Alinda (handwerken) en Juf Woelderink. Heel veel (buiten)gespeeld en opgetrokken met Judith, Chantal, Mirelle en later met Marleen en Anja. Ik kan me ook nog herinneren dat we opgesplitst werden in de laatste klas en naar de Heemskerk mavo moesten verhuizen... Hoop dat er een keer een reunie komt!!!

  Dr. M.M. den Hertogschool, 1980

  Havo en Vwo gedaan op deze school.

  Havo en Vwo gedaan op deze school. Leuke herinneringen aan tekenlerares Joke, Leo Latten (met z'n peuken en koffie), Sam Duran, Geert van de Burg (ned), Paul Hendriks (du) en Rob Smets (du). Vre-se-lijke herinneringen aan gymlerares Verzaal (geheel wederzijds, I'm sure). Het Ardennenproject op de Havo; en een geweldige reis naar Colchester op het VWO! Veel opgetrokken met Astrid, Belinda (vaak naar Drievliet!), Judith, maar ook Carolien, Franciska en Hanneke, Amy (Havo) en met Tanja, Ingrid en Erik natuurlijk (hé dans je nog?! ;) Ben benieuwd hoe het met jullie gaat!

  Dalton Vatel, 1987