Ontdek PLUS

Jolanda Steeman

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Steeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Steeman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, als tussenopleiding.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, als tussenopleiding. Dit ging prima. Ik kan me kamp in de Ardennen nog prima herinneren, namen van mensen waar ik op deze school mee omging: Esther en Linda.

  Scholengemeenschap Centrum/..., 1983

  Samen met Roy in de 3e klas van de LDS.

  Samen met Roy in de 3e klas van de LDS. Met Roy ben ik dan nu ook getrouwd. Namen mensen waar we mee omgingen in de klas, Monique en Eric. Helaas mocht ik maar 1 jaar op deze leuke school blijven..... het was er te gezellig!!

  Kweekschool voor de handel, 1984

  Kan me vooral de muzieklessen herinneren en Dhr.

  Kan me vooral de muzieklessen herinneren en Dhr. Botter, die we absoluut helemaal gek konden maken... maar om even terug te komen op de muzieklessen, ik kan me de naam van de leraar niet zo gauw herinneren, maar wel dat we keer op keer fragmenten van de sound of music moesten bekijken en dan liedjes moesten naspelen op de xylofoon. Het leuke is dat mijn nichtje van nu 11 jaar in het laatste kwartaal van 2003, in de musical (Sound of Music) van Joop van de Ende heeft gespeeld.

  Christelijk School voor Mavo, 1980