jolanda otto

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda otto en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda otto heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja ja dit waren echt gezellige jaren.

  ja ja dit waren echt gezellige jaren. er staat mij dat je 2 kanten op kon gaan admi en boekhouden, Ik herriner mij vooral het uitje naar belgie met volgens mij mark en richard karin ellen monique en de rest van de namen vergeten, jammer hoop iedereen hier toch weer tegen te komen, ben de namen van de leraren ook kwijt, jammer wie weet ze nog allemaal, kwam mn . van engels wel een keer tegen bij de voetbal in leiderdorp was ook erg leuk!!

  KMBO het Groene hart, 1985

  de paulus later wel genoemd "de Leidse" echt de leukste schooljaren die ik heb mee gemaakt, vooral de klas, waar we elke keer wel weer wat mee maakte en iedereen ging ook gezellig met elkaar om.

  de paulus later wel genoemd "de Leidse" echt de leukste schooljaren die ik heb mee gemaakt, vooral de klas, waar we elke keer wel weer wat mee maakte en iedereen ging ook gezellig met elkaar om... gewoon te gek, met john rol, hennes, ome jan, droog, hollander etc... ik hoop iedereen hier ook weer tegen te komen groetjes, misschien een leuke reunie?

  Paulus Scholengemeenschap, 1981