Ontdek PLUS

Jolanda Lievens

Kent 18 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Lievens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Lievens heeft 4 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige dansschool.

  Geweldige dansschool. Direct vanaf de opening groot succes. Er wordt goed lesgegeven. Leuke sfeer. Vooral de thema-avonden zijn een groot succes en mag je gewoon niet missen!

  Danscentrum de Groot, 2009

  Heb wedstijden gedanst, zat in demo-team en was assistente van Wijbe en Clemie.

  Heb wedstijden gedanst, zat in demo-team en was assistente van Wijbe en Clemie. Toen zij er (plotseling) mee stopten heb ik samen met mijn danspartner Rinus het seizoen afgemaakt als lerares op de donderdagavond. Op zaterdag was ik assistente van mevrouw van Beek in de bovenzaal. Met het demoteam hebben we nog een latin voorstelling gegeven in Paradiso. Die junks wisten niet wat ze zagen. Dat zo iets bestond......... Alleen maar leuke herineringen aan deze dansschool. Goudster afgedanst met alleen maar 10en voor latin american. Feitje waar ik nog steeds trots op ben.

  dansschool wim van Beek , 1972

  In het eerste jaar mijn eerste liefde ontmoet: Jantje Drost.

  In het eerste jaar mijn eerste liefde ontmoet: Jantje Drost. Waar ben je??? In 3e klas bruidsmeisje gweest bij trouwen van juffrouw Spiekerman. Ja, inderdaad die met dat knotje! Stopte maar meteen met werken, maar dat pikte ik niet! ECHT ziek geweest van heimwee naar haar. Bij haar op visite geweest in Monnickendam en toen is ze teruggekomen om het jaar af te maken! LIEF HE?

  St. Agnes kleuterschool, 1959