Jolanda Kaandorp-Zuidervaart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Kaandorp-Zuidervaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Kaandorp-Zuidervaart heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de kleuterschool hier gedaan bij juf rina.

  Ik heb de kleuterschool hier gedaan bij juf rina. daarna zijn we verhuisd en ben ik naar de margrietschool gegaan in Beverwijk. Mijn herinnering is dat ik met mijn nicht in de klas zat en als zij ging huilen ging ik ook huilen en vice versa. en mijn klas ging proefdraaien in klas 1 en ik mocht niet mee omdat ik naar de margrietschool zou gaan, 1 keer mocht ik eindelijk mee en toen ik daar in klas 1 was bij de heilige hartschool vond ik het helemaal niet leuk!

  Basisschool de Wilgeroos (v..., 1979

  gewoon een super leuke school.

  gewoon een super leuke school. ik was gek van Beren en met tekenles tekende ik vaak beren tot "tekenkees" mij verbood om beren te tekenen!

  Kennemerpoort College voor ..., 1992

  Een hele leuke school, jammer dat hij er niet meer staat.

  Een hele leuke school, jammer dat hij er niet meer staat. Toen ik eenmaal van de school af was ging ik helpen bij de kleuters bij "Juf Tonneke" dat heb ik een aantal jaren gedaan. Ik heb 3x meneer schumacher als leraar gehad. die kom ik nog regelmatig tegen als hij met zijn klas gaat gymen dan loopt hij langs het kinderdagverblijf waar ik werk.

  Basisschool Margriet, 1981