Ontdek PLUS

jolanda hendriks

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda hendriks heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was vriendjes met Gilbert Bloemendal, was tevens mijn buurjongetje.

  Was vriendjes met Gilbert Bloemendal, was tevens mijn buurjongetje. Kleuterjuf was zuster Jozette

  Kleuterschool De Ark, 1973

  Zat bij Jaqueline Tell in de klas, wat ik me kan herinneren is dat we goede vriendinnen waren en samen vaak speelde, ook logeerde ze vaak bij me, weet nog dat we charlie Angels speelde.

  Zat bij Jaqueline Tell in de klas, wat ik me kan herinneren is dat we goede vriendinnen waren en samen vaak speelde, ook logeerde ze vaak bij me, weet nog dat we charlie Angels speelde. Ook met Igrid Damen ging ik veel mee om woonde ook bij mij in de straat. Meneer Ronnie was wel de leukste leraar woonde later ook bij mij in de buurt.

  berberisschool, 1975

  Ben in de 3de klas blijven zitten en kreeg toen meer nieuwe vriendinnen.

  Ben in de 3de klas blijven zitten en kreeg toen meer nieuwe vriendinnen. Suzanne en Marieke Janssen, Marieke is inmiddels al overleden veel te vroeg. Palmira van Oss ben ik nog steeds vriendin mee al 22 jaar nu is me zelfs achterna verhuist :) Verder kan ik me nog Claudia van den Berg herinneren en Lisette Engering die ook een goede vriendin is geweest we fietsen altijd samen naar school. Monique Brink Ursela Angela Jeroen Paula die zo goed kon zingen Favoriete leraren waren toch wel Ebbers die Duits gaf, meneer van Dijk van Engelse les, Jacobs van maatschappijleer. Juf Braam van Nederlands. Dilweg met de kikerogen ;) Kooijman en Kronenberg vond ik echt een ramp Siko Hondema waar ik nooit van hoefde na te blijven als ik te laat kwam, Vogel heb ik ooit opgesloten in zijn werkkast hihihihi

  ter hautart, 1981