Ontdek PLUS

Jolanda de Melker

Kent 7 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda de Melker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda de Melker heeft 16 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was bevriend met Virgo, Esther, Monique en Mariska.

  Ik was bevriend met Virgo, Esther, Monique en Mariska.Ik heb les gehad van Mevrouw Zijlstra,R. Brinkman, Frans Bos, Meneer Prins,Lidy en Hans Pauw. Tijdens de weeksluiting deden we altijd iets van Doe Maar. Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Catharina van Rennesschool, 1977

  Ik was altijd bevriend met Jolanda, Jessica, Ingrid.

  Ik was altijd bevriend met Jolanda, Jessica, Ingrid. We hadden het altijd heel druk met onze agenda's om daar kunstwerken van te maken. In die tijd waren we helemaal gek van Tom Cruise, Miami Vice. Ik kan me nog wel een aantal leraren herinneren zoals: Meneer Waaijer leraar Nederlands, Meneer Kiewiet leraar Handvaardigheid, Meneer Koolen leraar Aardrijkskunde, Meneer Ebbens leraar Maatschappijleer. Meneer Stegeman leraar Verkooppraktijk en Handelsrekenen.

  de Heimans Leao, 1984