Ontdek PLUS

jolanda boots

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jolanda boots en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jolanda boots heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het laatste jaar kleuteren vond ik erg byzonder omdat ik toen bij veel van mijn klasgenootjes zat die mee gingen naar de basis school,en in mijn klas kwamen.

  het laatste jaar kleuteren vond ik erg byzonder omdat ik toen bij veel van mijn klasgenootjes zat die mee gingen naar de basis school,en in mijn klas kwamen.Vanaf deze klas ben ik 6 jaar bijna onafscheidelijk geweest met Arnold Becker.

  kleuterschool de Bezige Bij..., 1971

  Een erg leuke opleiding met veel ups en downs.

  Een erg leuke opleiding met veel ups en downs.Ik werk nog steeds op de Cruuq en heb het nog best naar mijn zin. Heb er mijn man leren kennen en heb nog veel contact met oud collega's. Jammer genoeg zijn er niet veel klas genoten van me op de Cruuq meer werkzaam.Een paar namen uit de les groep:Linda Poppema,Mia Hof ,Marjet Bodde,Hilda Pierik,Bert Bergsma en nog vele anderen.

  plexat, 1987

  Een bijzondere periode.

  Een bijzondere periode. Allemaal meiden en dat was wel even wennen. Als ik zo al die namen van leerkrachten lees denk ik o ja die was er ook nog Groters helmaal vergeten, hoe is het mogelijk. Wie ik nooit zal vergeten zijn Benz v/d Berg (leuke leraar) en Niggebrugge (spuugde nl als een lama als hij boos werd). Mw de Jong zie ik nog steeds want dat was mijn buurvrouw. Mijn beste vriendin heb ik op deze school leren kennen Astrid Kersten.Verdre klas genoten Sandra Dilello Angelique van Ee Angelique?, en nog vele anderen die nu even niet te binnen schieten.

  schalkweide school, 1980