Ontdek PLUS

Jolanda Beringen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jolanda Beringen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jolanda Beringen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was het eerste schooljaar dat het geen meisjesschool meer was, er zaten ineens 5 jongens bij ons op school! Leuke klassenfoto's zijn er gemaakt o.

  Het was het eerste schooljaar dat het geen meisjesschool meer was, er zaten ineens 5 jongens bij ons op school! Leuke klassenfoto's zijn er gemaakt o.a. met mijn klassenleraar dhr. Naben. Handwerkles vond ik verschrikkelijk! Mijn vriendinnen waren: Monic Onwezen, Marjan Borra en nog heel veel anderen waarvan ik de namen niet meer weet.

  katholiek scholen gemeensch..., 1973

  Heel veel plezier gehad met Eric Mesrits.

  Heel veel plezier gehad met Eric Mesrits. Heb hem na 20 jaar niet gezien te hebben weer ontmoet. En met Rob, John, Mariette en Peter ook heel veel gelachen. Favoriete leerkrachten: leraar Aardrijkskunde en gymleraar Agterberg (waarvan ik trouwens zelden les heb gehad). Heel vervelend: indeling van de nieuwe klassen aan het begin van het schooljaar. Dat was zo chaotisch.

  Sint Gregorius College Scho..., 1977

  De leestoets op snelheid vond ik erg leuk om te doen, het was een van de weinige dingen waar ik in uitblonk.

  De leestoets op snelheid vond ik erg leuk om te doen, het was een van de weinige dingen waar ik in uitblonk. Mijn vriendinnen waren: Hannie van Haaren, Miranda Vernooy, Willy van Schaik, Carla Bartels, Monic Onwezen en Lyonne Muris. Heb het heel leuk gevonden om bij de juffen Staal en Blokhuis op bezoek te gaan thuis. Heeft veel indruk gemaakt als kind zijnde.

  Barbaraschool, 1967