Ontdek PLUS

Joke Guliger

Kent 1 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joke Guliger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joke Guliger heeft 19 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de kleuterschool weet ik niet zo gek veel meer.

  Van de kleuterschool weet ik niet zo gek veel meer.Het hoofd van de school was juffrouw Buddingh.Verder weet ik dat ze achter de school een grote speelplaats hadden met een grote zandbak en een trekkar.Als klasgenootje weet ik alleen Wil Brus nog.Ook de toiletjes kan ik me nog herinneren.Toen ik laatst in Den Haag was zag ik dat de school werd afgebroken.

  lisse de haan kleuterschool, 1948

  Maar 1 jaar hier op school gezeten (verhuizing naar Baarn in 1958) weet er niet veel meer van behalve de werkweek naar Rockanje en de fietstocht daar naar toe, ik ben ook weggestuurd en mijn vader moest mij komen halen, oh oh wat ben ik daarna braaf gewor

  Maar 1 jaar hier op school gezeten (verhuizing naar Baarn in 1958) weet er niet veel meer van behalve de werkweek naar Rockanje en de fietstocht daar naar toe, ik ben ook weggestuurd en mijn vader moest mij komen halen, oh oh wat ben ik daarna braaf geworden.Van Marianne een foto toegestuurd gekregen en toen herkende ik weer wat mensen. De school was best wel streng, Mej. v.d.Berg en de heer ten Have herinner ik mij, aardige docenten.

  2de Christelijke huishoudsc..., 1957

  Van 1964-1968 heb ik in opleiding gezeten voor het A diploma en de kraamaantekening, dit alles was in het oude Ziekenhuis aan de torenlaan.

  Van 1964-1968 heb ik in opleiding gezeten voor het A diploma en de kraamaantekening, dit alles was in het oude Ziekenhuis aan de torenlaan. Prachtige tijd gehad, nog steeds leuke herinneringen. Tot de geboorte van mijn 1e kind ben ik daar blijven werken(1971)In het Ziekenhuis aan de Molenweg heb ik enkele keren invalwerk gedaan o.a. waarneming van Corry Kulik op de Poli en 1x het nachthoofd vervangen voor een week. Inmiddels al 2x een reunie meegemaakt. Nog steeds gaan we jaarlijks met een aantal oud collega's een midweek naar Zeeland en sommige komen van ver. Mieke Robers en Marianne de Boer komen uit Zwitserland en Ria Rijnaard uit Frankrijk. Hopelijk melden zich nog meer mensen aan op de site, want hoe zou het gaan met Martha van Dijk, Ypie Eenshuistra, Joke Prakken, Anna van Dongen. Ach zoveel namen passeren de revue, teveel om op te noemen.

  ziekenhuis maarschalksbos, 1964