Ontdek PLUS

john webster

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van john webster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  john webster heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd gehad op de zaterdagavond vrij dansen met Henk Meijer en Bart Koelemeijer en Debbie uit de Frankrijklaan en haar vriendin/buurmeisje die er ook was.

  leuke tijd gehad op de zaterdagavond vrij dansen met Henk Meijer en Bart Koelemeijer en Debbie uit de Frankrijklaan en haar vriendin/buurmeisje die er ook was. Verder les gehad op zondag waarik veel aan de kant zat met een in de middag opgelopen voetbalblessure. 2e jaars dansen is daardoor niet veel van gekomen. Verder vond ik de heer en mevrouw schreuder fijne mensen. john.webstar@gmail.com

  Dansschool Schreuder, 1978

  Klas autotechniek met meneer Mooyenkind en meneer van Kampen.

  Klas autotechniek met meneer Mooyenkind en meneer van Kampen

  LTS ST. Petrus, 1971

  Goede herinneringen aan meneer Zonnevijle, hoofd van de school.

  Goede herinneringen aan meneer Zonnevijle, hoofd van de school. En aan mevrouw Wassenaar, Wolterbeek, nog een Wassenaar en Juf Verhoef. En Franse les van meneer v. Wilgenburg. Namen uit mijn klas.oa. Paul Klaver, Piet v Weel, Wim Oudshoorn, Peter Weltevreden,Benno Breeuwer,Willem Tuin,Martin Jans,Fred Mentjox. Liesbeth Tuin,José v Tienen,Yvonne Bosman,Rita Meinckens,Paula v Es,Zusjes Inpijn, en nog wat mensen waarvan ik niet meer helemaal op de naam kan komen. Heb ze wel op een foto staan die genomen is van de zesde klas op het klimrek achter de school. Uiteraard ook de namen van Jolanda Damo, Hans Broekman, met wie ik o.a nog bij THB gevoetbald heb en niet te vergeten, Coby Zwemmer. Goede herinneringen zijn, zwemmen in de Houtvaart na schooltijd en voetballen op het Leidse en Brouwersplein. En uiteraard disco in Buurthuis de Til en de fuifen bij diverse jongens en meisjes. Slijpen in het donker en leren zoenen.

  Nassauschool (Pr.Chr.-'scho..., 1965