Ontdek PLUS

John van der Starre

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John van der Starre en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John van der Starre heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herken de naam van Jufr.

  Ik herken de naam van Jufr. Sillevis. Vor het overige kan ik mij weinig herinneren. Het was een leuke tijd.

  juliana kleuterschool, 1961

  Na de MAVO op de Eindstede en deTinaarloostraat de HAVO op het Westhovenplein gevolgd.

  Na de MAVO op de Eindstede en deTinaarloostraat de HAVO op het Westhovenplein gevolgd. Mooie tijd. Deunhouwer moet later naar Friesland vertrokken zijn want indertijd had ik nog tekenles van hem. Gym van Lochtenberg. Leuke werkweek in Cadzand gehad.

  Overvoorde, 1973

  Ik heb na 1 jaar brugklas op het Westhovenplein de MAVO gevolgd op de Eindstede en de Tinaarlostraat.

  Ik heb na 1 jaar brugklas op het Westhovenplein de MAVO gevolgd op de Eindstede en de Tinaarlostraat. De namen die Taco Zuidema noemt komen mij bekend voor en aan Londen en Cadzand heb ik goede herinneringen. In die tijd ging ik met Bea Swets.Na de MAVO heb ik op het Westhovenplein de HAVO gevolgd. Mooie tijd gehad.Ik ben indertijd inderdaad meegeweest naar Keulen.Marijke Hagg en Marijke van Leeuwen herinner ik mij van die reis, was heel leuk.

  Chr. Scholengemeenschap 'Ov..., 1969