Ontdek PLUS

John van den berg

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John van den berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John van den berg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij was ik geen opvallende leerling op school.

  Volgens mij was ik geen opvallende leerling op school. Verlegen, brildragend en smal gebouwd zeker niet populair bij de meiden. De leraren hebben de meeste indruk gemaakt. De 'stoere' Renes, de duitse lerares waar je als brugpieper zeker bang voor was ( ik dacht dat ze mevr. Richter heette en je kreeg volgens mij pas duits in de tweede), de nogal rechtse leraar Pietersen, natuurlijk de altijd in het bruin gekleede leraar Scheikunde enz enz.

  Dr. De Visserschool, 1981