Ontdek PLUS

John Kristelijn

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van John Kristelijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  John Kristelijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb in deze periode in de groep "Mohikanen" gezeten.

  Heb in deze periode in de groep "Mohikanen" gezeten. We gingen vanuit "Huize Bethanie"naar een basisschool in Zeist, maar kan me niet meer heinneren welke dat was. Er was in die tijd een grote fancyfair op het terrein.

  Bethanie, 1972

  Heb niet heel mijn opleiding op deze school afgemaakt.

  Heb niet heel mijn opleiding op deze school afgemaakt. Door mijn spierziekte genoodzaakt om tussentijds naar de mythielschool te gaan. Het examen weer wel op deze school meegemaakt en gelukkig geslaagd.

  Scholengemeenschap Hertog J..., 1972

  Heb van april 1975 tot en met juni 1979 op deze school gezeten.

  Heb van april 1975 tot en met juni 1979 op deze school gezeten. Een van de leukste herinneringen is het opvoeren van de musical Greace. Ook Ellie Christiaans mijn vrouw, waar ik al 26 jaar mee ben getrouwd zat op deze school. Leraren waren onder andere: Annie van Vugt, Pierre van Rosmalen, Jan van Berkel. Leerlingen die ik mij nog goed herinner zijn: Margreet op 't Hoog, Wilma van Roessel, Gerard den Dekker, Mari (destijds overleden), Jan Koppen, Anita Mol, Huub v.d Lee, Mario Bettgens, Gerrit van Pelt

  Mytylschool Gabriel, 1975