johann zuidema

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van johann zuidema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  johann zuidema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de vierde klas hadden we meester Bosma, een jonge onderwijzer, hij droeg een plusfour (een "drollenvanger") en hij was een kei in het geven van geschiedenisles.

  In de vierde klas hadden we meester Bosma, een jonge onderwijzer, hij droeg een plusfour (een "drollenvanger") en hij was een kei in het geven van geschiedenisles. Als hij erover vertelde, en je sloot je ogen, dan zag je het voor je. Van hem heb ik de liefde voor geschiedenis overgehouden. Andere onderwijzers waren de Jong, van der Woude, heel vroeger meneer Nieboer, juffrouw van der Wal, juffrouw Smit (trouwde later met meester Harmsma van de Martenshoeksterschoo0. Leerlingen, welke ik mij herinner, zijn Hans Pot, Theo de Jong, Jan van der Wal, Pieter Douma, welke later verhuisde naar Vlaardingen, Jan Smallenbroek, Stijntje de Haan en anderen. Heeft iemand nog klassefoto's van deze tijd, dus van 1947 tot 1953/54 ? Ik hoop, dat er iemand reageert, zou erg leuk zijn.

  Van Heemskerck School, 1947

  Zat bij meester Oosting (met viool) in de vijfde en bij meester de Groot (hij kwam van Andijk) in de zesde klas.

  Zat bij meester Oosting (met viool) in de vijfde en bij meester de Groot (hij kwam van Andijk) in de zesde klas. Het was een schitterende tijd.

  H.E Buurma school, 1947