Ontdek PLUS

johan jacobs

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van johan jacobs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  johan jacobs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de Eikenlaan, waar ik zelf ook woonde! Het was nog een jongensschool in die tijd, de Claraschool was de meisjes-"afdeling" en stond 1 straat verder in de Beukenlaan.

  In de Eikenlaan, waar ik zelf ook woonde! Het was nog een jongensschool in die tijd, de Claraschool was de meisjes-"afdeling" en stond 1 straat verder in de Beukenlaan. Vanaf 1973 werd de eerste klas gemengd en na 6 jaar was de hele school gemengd tot de 2 werden samengevoegd tot Bongerd (ik weet niet meer welk jaar precies). Hoofd van de school van de Graaf, ik herinner mij ook Henk Arts (leraar vijfde klas).

  Franciscusschool, 1966

  heette toen nog Franciscusschool en was pure jongens-basisschool.

  heette toen nog Franciscusschool en was pure jongens-basisschool. Tegenhanger was de Claraschool voor de meisjes. Vanaf 1973 ging met de eerste klas mengen en na 6 jaar was dus de hele school gemengd.

  De Bongerd, 1966

  Engels en Duits gestudeerd en 2e graads bevoegdheid gehaald.

  Engels en Duits gestudeerd en 2e graads bevoegdheid gehaald. Vooral de periode in Engeland is mij blij gebleven alsmede toch ook de kleine hechte groep die we toen hadden.

  Gelderse Leergangen, 1978