Jody Dongen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jody Dongen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jody Dongen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  komt nog.

  komt nog.....

  Sint Michaëlschool, 1972

  hr.

  hr. Petit met zijn draaistroommotoren, ik droom er nog van. Ik zie dat robbert Muller er ook bij gekomen is. De schoolfeesten:4 jaar lang meegedaan met deze fantastische groep organisatoren: Duco van Veeren, Jos Scholte, Kamiel Kluft, Blesgraaf (2x). Foto staan op mijn eigen web site *********** (gewoon ff overtikken). Heb nog zelfs videomateriaal van Harlingen terschelling, schoolfeesten :) Volgens mij zouden we iedere 5 jaar een BBQ bij OllieTronic houden.

  Electrotechnische School (E..., 1983

  Ga naar***************.

  Ga naar***************. Zuster Hetwieches (economie in de 2e klas), "Burry" Burdorf (wiskunde), Pim Heyting (natuurkunde .. een stof geheel of gedeeltelijk ondergdeompeld in een vloeistof...)de limburger Biologie (met klokje) in het torentje op de derde, en niet te vergeten Lord Mr. Gentlemen dhr. Verhaaf.. alsjeblieft. Moest je ook altijd heen als je te laat kwam in de les.. briefje halen aaaaahhh bij die klerenkast (congierge) w w w . vandongen-foto punt COM. In de tweede klas heb ik een scharrel gehad met Astrid Wintershoven. Zij woonde in Abcoude. Goh wat zou er met deze mensen gebeurt zijn! Ik lees het stukje van Petra en ben het met haar eens: het ongeluk van Onno was de domper van dat jaar. Bij "love over gold" van de Dire Straits krijg ik nog steeds koude rillingen. Afgelopen zomer ben ik astrid Poelman tegengekomen in Griekenland (!). Zij herkende mijn naam (mijn vrouw was met haar aan het babbelen).. en ook weer ff wat oude herinneringen opgehaald.

  Mavo Amstelland, 1978