Joanna Verweij

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Joanna Verweij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joanna Verweij heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was heeeeel kort, want in het eerste jaar vertrok ik naar het buitenland (Tenerife, Can.

  Het was heeeeel kort, want in het eerste jaar vertrok ik naar het buitenland (Tenerife, Can. Eilanden). Wel kan ik mij herinneren dat ik, toen ik het uitdeelrondje deed omdat ik wegging, ik bij de hoogste klas het verschil niet zag tussen de leraar en de kinderen! Kun je nagaan hoe een 6-jarige tegen een 12-jarige aankijkt...

  J.P. Hasebroekschool, 1975

  Weinig leuke herinneringen van dat ene jaar (5 VWO) waar ik samen met mijn vriend Sam Alderlieste in terecht kwam.

  Weinig leuke herinneringen van dat ene jaar (5 VWO) waar ik samen met mijn vriend Sam Alderlieste in terecht kwam. Ik heb het overgangsbewijs van 5 naar 6 VWO gehaald (= HAVO) en toen vond ik het welletjes en wilde in dienst. Veel jaloerse meiden om mij heen (Sam was een leuke vent :-) en dus sloot ik meer vriendschappen met jongens (wat blijkbaar ook niet ok was). We gingen naar deze school omdat wij dachten dat hier ieders mening gerespecteerd zou worden...NOT dus. Sam en ik hadden al 2 jaar een relatie en wilden allebei beroepsmilitair worden en dat was toch echt te erg voor dit publiek.

  Montessori Lyceum Amsterdam, 1987

  Leuke tijd geweest met veel te veel mensen om op te noemen! Vooral één schoolreisje naar Texel was geweldig (toen ik met mijn gat in zee belande nadat mijn paard mij af had afgeworpen.

  Leuke tijd geweest met veel te veel mensen om op te noemen! Vooral één schoolreisje naar Texel was geweldig (toen ik met mijn gat in zee belande nadat mijn paard mij af had afgeworpen... toen was ik errug pissig!!!). Mijn dochter heeft nu de pluche zeehond (Tex) die ik van de klas kreeg omdat ik tijdens die week jarig was. Ron Frankevoort was hilarisch (as usual) en als ik de foto's kan vinden, plaats ik ze snel!

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1981

  ?