Ontdek PLUS

Joan Fleuren

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Bangkok

  Bekijk het volledige profiel van Joan Fleuren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Joan Fleuren heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik studeerde Economie, maar ik heb de beste herinneringen aan het wonen in Huize Goirke en het doorzakken in cafe Bierings op de hoek.

  Ik studeerde Economie, maar ik heb de beste herinneringen aan het wonen in Huize Goirke en het doorzakken in cafe Bierings op de hoek.

  Katholieke Hogeschool Tilburg, 1972

  Heel goede herinneringen aan die tijd, vooral aan klas 5 en 6 Alpha, waar we beide jaren nagenoeg met dezelfde groep leerlingen waren.

  Heel goede herinneringen aan die tijd, vooral aan klas 5 en 6 Alpha, waar we beide jaren nagenoeg met dezelfde groep leerlingen waren. Van die laatste 2 jaar herinner ik me vooral het gezamelijk Latijns vertalen op het gras (met soms wat extra hulp van Tons' leraren versie van het boek, geleend van pa), de retreat in Kapellerput, de reis naar Berlijn en natuurlijk de Pul. Van de jaren daarvoor herinner ik me het leraren cabaret, de "Nederlandse les" van Jan Donkers (waar ik nog met plezier aan terug denk), en mijn 2 jaar op het internaat (waar we vaste tijden huiswerk hadden en daarna gingen tafel voetballen, tafel tennissen, biljarten en met race autootjes spelen, en 's ochtends opstaan met de Stones). Van mijn hele school en studie tijd heb ik de beste herinneringen aan het College van het Heilig Kruis, vooral de laatste 2 jaren.

  college van het heilig kruis, 1966

  Ik geloof dat veel oud leerlingen op dit forum het er wel zo'n beetje mee eens zijn dat dit een erg strenge school was (en misschien nog is?).

  Ik geloof dat veel oud leerlingen op dit forum het er wel zo'n beetje mee eens zijn dat dit een erg strenge school was (en misschien nog is?). Ik heb in ieder geval geen erg goede herinneringen aan de sfeer daar, hoewel ik met de leerkrachten geen enkel probleem had. Wel heb ik goeie herinneringen aan het voetballen en "hockeyen" op straat (met zelf gemaakt slaghout zoals je onze hockey sticks beter kon noemen), de sneeuw, het schaatsen op ondergelopen weilanden, beukenootjes rapen in Berends bos, met z'n allen naar zwembad Erika, op de boerderij van Jo Albers, etc.

  Heilig Hartschool, 1960