Ontdek PLUS

Jetteke (Jet) van Wijk

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jetteke (Jet) van Wijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jetteke (Jet) van Wijk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De opvoering van de musical "Oliver" was een hoogtepunt van mijn schooljaren daar.

  De opvoering van de musical "Oliver" was een hoogtepunt van mijn schooljaren daar. Vele van mijn klasgenoten deden er aan mee. Waaronder Rik Luyxs die nu nog wel eens op de tv te zien is. De regie deed Ad Hoeymans en ook hij is nog wel eens te zien en te horen op de tv en radio. Andere namen zijn: Annet Dubbeldam, Victor Riemers, Ron Smeding, Lucy Hertoghe, Trudy van Aken, Mattanja van Asten, Maya Heilker, Marina Otto. Onze klasseleraar was Meneer v.d Kaap.

  Rotterdamse IVO/MAVO, 1971

  Ik heb maar een half jaartje op deze school gezeten.

  Ik heb maar een half jaartje op deze school gezeten. Samen met mijn broertje Bert kwamen we uit Delft naar school met de trein. Mijn broertje heeft de school wel afgemaakt maar ik ben naar de IVO gegaan.

  Montessori Rotterdam, 1971

  In het laatste jaar dat ik op deze school zat was ik 9 jaar.

  In het laatste jaar dat ik op deze school zat was ik 9 jaar. Onze klasse meester was meester Scherft. Ik was samen met een ander meisje die 2 met het rode haar. Zelf was ik helemaal gek op een jongen die Johnny Hulst heette. We hadden een klas van ruim 40 kinderen.

  Pieter de Hooghschool, 1965