Ontdek PLUS

Jesta Koning

Kent 5 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jesta Koning en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jesta Koning heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst een jaar met juf Schoffelmeer en daarna een jaar bij zr Ijmarda op zolder.

  Eerst een jaar met juf Schoffelmeer en daarna een jaar bij zr Ijmarda op zolder. We deden op spelletjes op die zolder. Ik heb nog een klassefoto en zal die snel mogelijk scannen en registreren.

  Catharina kleuterschool, 1954

  Wat leuk om al die oude namen weer terug te lezen.

  Wat leuk om al die oude namen weer terug te lezen. Bij de zus van Emmy van Ginkel (henny) heb ik nog in de klas gezeten. En bij Hannie van den Dungen, Maria de Maaijer enzo. Hopelijk volgen er nog meer "oude" namen. !-ste en 2-de klas: jufr. Middelkoop, 3-de klas jufr. de Groot, 4-de klas Jufr. de Wit, 5-de klas mevr. de Rooij en last but not least in de 6-de klas jufr. Schaap die de dag na Pasen trouwde op hewt begijnhof.

  St CatharinaSchool, 1956

  Ik heb gewoon een hele leuke tijd gehad op Fons Vitae.

  Ik heb gewoon een hele leuke tijd gehad op Fons Vitae. Doordat we alleen met meisjes op school zaten waren de feesten met het "Ig" wel heel spannend, dat kunnen ze zich tegenwoordig niet meer voorstellen. De 1 april grap die de Volkskrant nog haalde was ook een belevenis. Ik denk er wel over om een reunie te organiseren met eindexamenkandidaten van eind 60-ger jaren. Wie heeft ook belangstelling daarvoor?

  Fons Vitae, 1962