Ontdek PLUS

Jeroen Koorevaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Koorevaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Koorevaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Drie jaar slechts hier gezeten.

  Drie jaar slechts hier gezeten. Vooral goed m'n best gedaan (ik was waarschijnlijk het braafste jongetje in de klas) en stiekem verliefd op Willy van de Windt (van de groenteboer).

  Prins Willem Alexanderschool, 1973

  Was een zware tweede fase studie (vooral tweede jaar, daarna weer relatief bergaf).

  Was een zware tweede fase studie (vooral tweede jaar, daarna weer relatief bergaf). Vakgroep C1 van Prof. Rothwell, afstudeer richting ruimtevaart constructies. Ik zal nooit het mondeling tentamen bij Prof. Arbocz vergeten. Hij moest stapels matrix-printer papier opzij schuiven om ruimte te maken op zijn bureau. Ik werk nog steeds aan ruimtevaart constructies (Ariane 5). Het bedrijfsleven is trouwens ook een leerschool. Vooral de analytische werkwijze en basis kennis van de TU gebruik ik nog dagelijks.

  TU Delft Faculteit Lucht- e..., 1983

  Tja, waar te beginnen.

  Tja, waar te beginnen. Veel plezier gehad (vooral met Bart Kip en Hans van Dop). Leraren die ik me zo snel herinner (in willekeurige volgorde: van Gorkum, Oschatz, Hilbert, Mollema, de Moor..., etc.). Ondanks dat ik slechte VWO cijfers had voor exacte vakken toch in de techniek terecht gekomen, motivatie is minstens zo belangrijk. Werk tegenwoordig bij Dutch Space in Leiden.

  stedelijke scholengemeensch..., 1976