Ontdek PLUS

Jeroen Karstens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeroen Karstens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeroen Karstens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Datgene wat het meeste is bijgebleven is de studentenstaking.

  Datgene wat het meeste is bijgebleven is de studentenstaking. We kregen toen bijna elke dag een nieuw rooster en hebben toen met in ieder geval de hele MTRO gestaakt.

  Catharijne College, 1991

  De zeepkistenrace rond de Emmavijver, het 75-jarig bestaan met circusvoorstelling en de meesters van de klassen 4a en 5a, mijnheer van Ekeris en mijnheer Stomp.

  De zeepkistenrace rond de Emmavijver, het 75-jarig bestaan met circusvoorstelling en de meesters van de klassen 4a en 5a, mijnheer van Ekeris en mijnheer Stomp. Dankzij hun heb ik een voorliefde voor geschiedenis nu ik zelf meester ben in het basisonderwijs.

  Nieuwe Baarnse School, 1980

  De driedaagse reis naar de Ardennen in, volgens mij, 4 HAVO met onze aardrijkskundeleraar en toen toch nog de weg kwijt raken.

  De driedaagse reis naar de Ardennen in, volgens mij, 4 HAVO met onze aardrijkskundeleraar en toen toch nog de weg kwijt raken. Ik herinner me dat we hele stukken moetsen lopen. Tijdens die reis zelf koken in de gebouwen waar we sliepen en we hebben ook een mijn van binnen bezocht.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1986