Jellina Van Baarle

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jellina Van Baarle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jellina Van Baarle heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Inas gedaan op deze school, namen die ik me nog kan herinneren waren Joyce de Konig, Erica de Liser de Morsin,Margriet Kouwenhoven.

  Inas gedaan op deze school, namen die ik me nog kan herinneren waren Joyce de Konig, Erica de Liser de Morsin,Margriet Kouwenhoven. De directrice juffrouw Kammeraat, wat waren we bang voor haar. Eenrichtingverkeer , waag het niet om er tegen in te lopen , dan stond juffr. kammeraat in no time achter je . Ochtendwijding elke maandagochtend, als de directrice naar beneden kwam lopen met haar zwarte kousen en puntschoenen, kon je een speld horen vallen. En ging niet naast je rij staan , want dan kon je op de kamer komen bij haar. Verder veel gelachen met Meneer van der Mark(Engels) met zijn groene sportautootje (I am a green man) Altijd Engels tegen hem praten. Hij had verkering toen met een van de leerlingen uit onze klas.

  Chr. Scholengemeenschap Maa..., 1971

  ?