Ontdek PLUS

Jelle Bakker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jelle Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jelle Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met zeven Klasgenoten van de J,C.

  Met zeven Klasgenoten van de J,C. de Molmoncourtschool naar deze Lts gegaan Johan berghuis, Freddy Mulder,Freddy van Dam,deze namen herinner ik mij nog. Op deze school heb ik 2 diploma,s gehaald Mechanische techniek en Electro.

  Christelijke technische sch..., 1972

  Eigenlijk herinner ik mij nog best veel van de school namen zoals margriet Rayon, Inge, Alice Zwiers, Freddy Mulder, Freddy van dam ,Wim Angerman, Marjo vazlowsky,johan,het vreemde alleen is dat er een klasse foto is waar ik niet op te vinden ben met mene

  Eigenlijk herinner ik mij nog best veel van de school namen zoals margriet Rayon, Inge, Alice Zwiers, Freddy Mulder, Freddy van dam ,Wim Angerman, Marjo vazlowsky,johan,het vreemde alleen is dat er een klasse foto is waar ik niet op te vinden ben met meneer Moerman andere namen van leraren die ik nog ken zijn Juf kloosterman,Juf Frankena, Meneer Brink. De ruzies die ik altijd had met Moerman weet ik nog als de dag van gisteren zoals het omgooien van de dia projektor op een vrijdag middag tijdens een van zijn favorite voorstellingen en de vraag van Moerman wie hier eigenlijk de baas was waar op ik antwoorde IK. Mijn plaats in de klas was vooraan achter de piano aan de linker kant, later ben ik drie of vier rijen naar achteren gezet. Verder herinner ik mij nog het aquarium in de hal de vitrine met opgezette dieren in de want van klas 5 en natuurlijk de duif van Moerman, en het stookhok in de kelder ook daar weet ik nog een verhaal over een bizarre stunt door een emmer vol water boven op de deur te zetten. zoals je leest een leuke tijd.

  J.C. de Molmoncourtschool, 1964