Ontdek PLUS

Jelle Arjaans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jelle Arjaans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jelle Arjaans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In deze periode was ik leraar op deze school.

  In deze periode was ik leraar op deze school. Gaf Handvaardigheid en Gezondheidskunde. Heel veel goede en leuke herinneringen. Ook "buitenschoolse" activiteiten als kamperen op Schiermonnikoog met LHNO4 en de reisjes naar Luxemburg

  CSG LBO MAVO de Sennaer, 1984

  Ik heb hier 1 jaar doorgebracht, gauw weg gegaan.

  Ik heb hier 1 jaar doorgebracht, gauw weg gegaan. Geen plezierige sfeer op school.

  De Saad, 1972

  Opleiding Handvaardigheid/Gezondheidskunde gedaan, met veel plezier.

  Opleiding Handvaardigheid/Gezondheidskunde gedaan, met veel plezier. Leuke herinneringen aan vele medestudenten en aan de diverse "werkweken" op Ameland, in Antwerpen en Berlijn. Met de club van Gezondheidskunde zijn we nog een aantal dagen in Balk geweest. Heb na de opleiding gedurende 5 schooljaren als docent handvaardigheid en gezondheidskunde aan de scholengemeenschap "De Sennaer" (later omgedoopt tot "Lauwerscollege") gestaan. Ik heb hier een wereldtijd gehad. Gedurende het 5e jaar wilde ik graag iets anders gaan doen en heb het roer volledig omgegooid. Na enkele jaren een verkoopfunctie te hebben gehad bij enkele IT-bedrijven, werk ik nu bij Centric in IJsselstein en ondertussen ben ik verhuisd naar Dronten.

  Ubbo Emmius HBO Ned Leraren..., 1979