Ontdek PLUS

Jeannette (Netty) Gill-Nieland

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeannette (Netty) Gill-Nieland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeannette (Netty) Gill-Nieland heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van deze school heb ik niet zo veel herinneringen maar weet wel dat ik het naar mijn zin heb gehad op deze school.

  Van deze school heb ik niet zo veel herinneringen maar weet wel dat ik het naar mijn zin heb gehad op deze school. Wat ik nog weet is de begrafenis van juffrouw Zuyderwijk en het kleine winkeltje naast de school. Ook ging ik weleens met een vriendinnetje op zolder kruipen over de balken, heel gevaarlijk natuurlijk, maarja als kind zie je geen gevaar. Helaas ken ik geen namen meer van klasgenootjes, behalve dan Tonny Vossenaar en Esther Tettero.

  Monica Huishoudschool, 1968

  De leuke vriendschappen met de meiden uit het Westland, Jeannette van de Berg, Yvonne Ammerlaan, Mieke, van die andere 2 ben ik de naam effe kwijt, Lies Looman die "kleur" in de klas bracht.

  De leuke vriendschappen met de meiden uit het Westland, Jeannette van de Berg, Yvonne Ammerlaan, Mieke, van die andere 2 ben ik de naam effe kwijt, Lies Looman die "kleur" in de klas bracht. Engelse les was mijn favorietste. En natuurlijk mijn vriendin Esther Tettero.

  Sancta Maria Goretti, 1971

  waar ik fijne herinneringen aan heb zijn mijn vrienden/vriendinnen, Carolien Eble, Tonny Vossenaar, Willy Nihot, Andre, Adje Lodder, Ginio Elstak, Frans Snoeier, Marga Aarts, Trees Willemse.

  waar ik fijne herinneringen aan heb zijn mijn vrienden/vriendinnen, Carolien Eble, Tonny Vossenaar, Willy Nihot, Andre, Adje Lodder, Ginio Elstak, Frans Snoeier, Marga Aarts, Trees Willemse. Ook de leraren Mr. Smeele, Mr. Disco. Het spelen op in het speelkwartier vond ik leuk en de snoepwinkel waar we langs liepen. Mijn zusjes Lenneke en Trudy en broertje Hans zaten ook op deze school.

  Margarithaschool, 1961